Tarieven & Verzekering fysiotherapie

Wij behandelen graag je lichamelijke klachten. Het is dan wel zo fijn te weten waar je aan toe bent zodra de rekening volgt. De meeste mensen hebben een aanvullende verzekering voor fysiotherapie behandelingen in hun zorgverzekeringspakket opgenomen. Benieuwd of jouw verzekering een fysio-behandeling bij ons dekt? Lees hier met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben en wat de tarieven zijn voor onze behandelingen.

sportfysiotherapie

Verzekering voor Fysiotherapie, hoe werkt het?

Wanneer je last hebt van lichamelijke klachten, adviseren we je om contact op te nemen met de praktijk. Tegenwoordig kun je direct een afspraak maken bij de fysiotherapeut, zonder eerst langs de huisarts te moeten. Het kan wel voorkomen dat wij, na ons onderzoek toch besluiten eerst contact op te nemen met de huisarts wanneer wij denken dat jouw klachten niet hun oorsprong hebben uit het bewegingsapparaat.

Let bij het uitzoeken van een zorgverzekeraar goed op het aantal fysiotherapiebehandelingen in het geval je veel sport of juist wanneer je een beroep hebt waarbij je veel achter een computer zit. Bekijk en vergelijk hier de zorgverzekeringspakketten van zorgverzekeraars.

Ben jij verzekerd voor Fysiotherapie behandelingen?

Wil je checken of jouw zorgverzekeraar onze behandelingen vergoed? Neem dan contact op met je zorgverzekering of log in bij jouw zorgverzekeringsportaal. Ook kunnen wij dit voor je bekijken zodra je jouw persoonsgegevens met ons deelt.
revalidatie-opening

De zorgverzekeringen waar wij bij aangesloten zijn in 2024

In 2024 hebben wij met verschillende zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wanneer je bent aangesloten bij een van deze verzekeraars dan ben je verzekerd voor een aantal fysiotherapie behandelingen, afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering. Zorg ervoor dat je altijd bij jouw eigen zorgverzekeraar controleert of je een verzekering voor fysiotherapie hebt evenals het aantal fysio-behandelingen.

Wij zijn aangesloten bij:

ACHMEA
Zilveren Kruis
De Friesland
Aon
FBTO
ASR
Interpolis
Pro life
Ditzo
Ziezo 

ONVZ
PNOzorg
Vvaa
Jaaah
DSW
InTwente
Stad Holland
Menzis
Anderzorg
Hema
VGZ
Bewuzt
IZA
IZZ
UMC
Univè
Zekur
Besured
National Academic
Promovendum

Wij hebben géén contract afgesloten met CARESQ, ENO, CZZorg & Zekerheid, AZVZ en alle verzekeraars die hieronder vallen in 2024. Dit betekent dat je niet het volledige bedrag vergoed zal krijgen. De vergoeding hangt af van de verzekeraar. Heb je een restitutie polis? Dan krijg je de volle 100% terug van je zorgverzekeraar.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of heb je vragen na het lezen van het bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op via info@movementbasedtherapy.nl of bel ons op +31 6 20 478 760.

×