Sportfysiotherapie: preventie- en revalideren na sportblessure

Heb je een blessure? Of ben je een (top) sporter die de kans op sportblessures wil verkleinen? Wij herkennen de risico’s en ondersteunen je bij het herstellen van- of het voorkomen van (sport)blessures.

Of je nou je enkel hebt verzwikt, of bij revalideren na een operatie; wij zorgen ervoor dat je weer topfit aan de start zal verschijnen.

Sportfysiotherapie werkwijze

Ons team bestaat uit ex-top atleet Jurre Kok, ex- top atleet Melike Sayman en ex-marinier Yannick Pelder, de juiste fysiotherapeuten voor het behalen van jouw doelen.

Revalidatie na Operatie
sportfysio

Waarom MBT voor de preventie van- en het revalideren na sportblessures?

Wij hebben atleten op het hoogste niveau begeleid en wat hebben wij hieruit geleerd? Dat iedereen het verdient om als topsporter behandeld te worden met dezelfde expertise en aandacht!

Wij zien het als een uitdaging om elke sporter die bij ons binnenloopt weer met plezier terug te brengen op niveau. Met een holistische fysiotherapeutische benadering, zoeken wij naar de oorzaak van de klacht en doen we niet aan symptoombestrijding. 

Vaak ontstaat pijn vanuit een compensatiemechanisme. Compensatie ontstaat wanneer het lichaam niet in balans is op zowel fysiek als mentaal vlak. Het gevolg: pijn, waardoor de compensatie alleen maar groter wordt. Middels een uitgebreid onderzoek brengen wij in kaart waar de ‘missing link’ is in jouw lichaam en werken wij samen aan jouw herstel. Met als doel: jou op een hoger sportniveau laten terugkeren dan vóór je blessures. 

Mochten we er niet uitkomen? Dan hebben we nauw contact met de sportartsen van de Sportartsengroep in het OLVG. Door het directe contact met de sportarts kunnen we snel schakelen en doorverwijzen mocht dat nodig zijn.

Voor wie is sportfysiotherapie

Wij hebben ervaring met het begeleiden van topsporters in de sporten:

sportfysiotherapie

Meer informatie over sportfysiotherapie

Je kunt bij ons terecht voor algehele sportfysiotherapie, begeleiding in sport performance met bijvoorbeeld hardloopanalyses, fysiotherapie ter begeleiding van een revalidatieproces na een operatie en fysiotherapie. Wees welkom op een van onze locaties in Amsterdam-West & Amsterdam-Noord.

Heb je vragen over onze werkwijze?

×