Sportfysiotherapie: preventie- en revalideren na sportblessure

Heb je een blessure? Of ben je een (top) sporter die de kans op sportblessures wil verkleinen? Wij herkennen de risico’s en ondersteunen je bij het herstellen van- of het voorkomen van (sport)blessures.

Of je nou je enkel hebt verzwikt, of bij revalideren na een operatie; wij zorgen ervoor dat je weer topfit aan de start zal verschijnen.

Sportfysio werkwijze

Ons team bestaat uit ex-top atleet Jurre Kok, ex- top atleet Melike Sayman en ex-marinier Yannick Pelder, de juiste fysiotherapeuten voor het behalen van jouw doelen.

sportfysiotherapie
sportfysio

Waarom MBT voor de preventie van- en het revalideren na sportblessures?

Wij hebben atleten op het hoogste niveau begeleid en wat hebben wij hieruit geleerd? Dat iedereen het verdient om als topsporter behandeld te worden met dezelfde expertise en aandacht!
Wij zien het als een uitdaging om elke sporter die bij ons binnenloopt weer met plezier terug te brengen op niveau. Met een holistische fysiotherapeutische benadering, vinden wij het belangrijk dat de oorzaak van de klacht wordt gevonden en dat niet alleen het symptoom wordt bestreden.
Vaak ontstaat pijn vanuit een compensatiemechanisme. Compensatie ontstaat wanneer het lichaam niet in balans is op zowel fysiek als mentaal vlak. Het gevolg: pijn, waardoor de compensatie alleen maar groter wordt. Middels een uitgebreid onderzoek brengen wij in kaart waar de ‘missing link’ is in jouw lichaam en werken wij samen aan jouw herstel. Met als doel: jou op een hoger sportniveau laten terugkeren dan vóór je blessures. Niet alleen fysiek maar ook met meer kennis over jouw lichaam en tools om in het vervolg de kans op blessures zelf te verkleinen.

Voor wie

Wij hebben ervaring met het begeleiden van topsporters in de sporten:

sportfysiotherapie

Meer informatie

Je kunt bij ons terecht voor algehele sportfysiotherapie, begeleiding in sport performance met bijvoorbeeld hardloopanalyses, fysiotherapie ter begeleiding van een revalidatieproces na een operatie en fysiotherapie.

Heb je vragen over onze werkwijze?