Revalideren na operatie

Wanneer je gaat revalideren na een operatie ga je vaak een lang traject van herstel tegemoet. Het is belangrijk om kracht, coördinatie en mobiliteit weer op te bouwen en het vertrouwen in jouw lichaam te herstellen.
De juiste begeleiding passend bij jou en bij de ingreep is enorm belangrijk voor een snel en effectief revalidatietraject.
Geen zorgen: “we got you”!

Samen werken aan jouw doelen

We vinden een goede klik tussen behandelaar en patiënt erg belangrijk en hechten hier dan ook veel waarden aan. Vooral tijdens het revalideren na een operatie, gaan we samen een lang traject in. Dit traject moet niet alleen maar bloed, zweet en tranen zijn, maar er mag ook veel gelachen worden. Behaalde doelen vieren we samen, we zien elkaar tijdens je revalidatie namelijk wekelijks en je zal ons nog gaan missen wanneer je klaar bent ;)! Wil je weten wie wij zijn?

fysiotherapie

Hoe gaan wij te werk?

Welke operaties zien wij in de praktijk

Knieoperaties zoals:

  • Kruisbandreconstructies
  • Meniscectomie
  • Mediaal/lateraal
  • Collateraal ligament reconstructies
  • Patella ligament reconstructies
Schouder operaties zoals:
  • Rotator cuff repair
  • Bankart repair
  • SLAP repair
  • Neer plastiek
Ook voor total hip of total knee operaties of wanneer je bent gevallen en je een gecompliceerde breuk hebt: ben je bij ons aan het juiste adres voor het revalideren na een operatie.
fysiotherapie
revalidatie

“Test-retest” om tot het gewenste resultaat te komen

Ze zeggen weleens: ‘meten is weten’. Tijdens het traject zullen we verschillende testen uitvoeren om jouw fitheid in kaart te brengen. Zo geven we onszelf, maar ook jouwzelf een objectief beeld van hoe de revalidatie vordert en of we onze focus moeten verleggen. De beste test bestaat niet, wij zullen een testbatterij opstellen die passend is bij jou, je operatie en jouw doelstelling. Wij kijken hierbij naar de vereiste binnen de sport en binnen jouw dagelijks leven. Met deze gegevens kunnen we specifiek testen en zo de kwaliteit van ons traject hooghouden bij ieder individu wat bij ons binnenloopt.

Meer informatie

Je kunt bij ons terecht voor algehele revalidatie na operatie, maar ook voor sportfysiotherapie ter preventie van- en voor de revalidatie van een sportblessure en sport performance met bijvoorbeeld hardloopanalyses.

Heb je vragen over onze werkwijze?