Fysiotherapie Houthavens & NDSM

Wanneer je opzoek bent naar een fysiotherapeut kom je een breed scala aan behandel therapieën tegen die jouw klachten kunnen verhelpen. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar voorkeur in de manier waarop ze te werk gaan. Zoals wij zeggen “er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden”. Bij ons is dat niet anders. Wij werken met een holistische en praktische aanpak die aansluit bij jouw leefstijl. Hierbij ligt de focus op het weer in beweging krijgen van iedereen die bij onze locaties in de Houthavens & NDSM naar binnen loopt.

Fysiotherapie Houthavens & NDSM: 

Bij ons kan je terecht voor fysiotherapie op onze locaties in de Houthavens in Amsterdam-West & NDSM in Amsterdam-Noord. Tijdens het eerste consult worden je klachten in kaart gebracht en stellen we samen een behandelplan op. We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, daarom geven we aan het einde van de intake een inschatting van de duur van het behandeltraject, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

houthavens
fysiotherapie

Fysiotherapie gebaseerd op wetenschap en ervaring

Onze behandelingen hebben als uitgangspunt ‘bewegen’. Tijdens de intake zal er uitgebreid onderzocht worden wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Al onze therapeuten hebben kennis van verschillende behandeltechnieken die hieraan kunnen bijdragen. Bij Movement Based Therapy werken we altijd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie en diagnostiek. Wij combineren de beste onderzoeksmethoden met onze ervaring in de praktijk om zo de meest efficiënte zorg te garanderen. Dit noemen wij ook wel een ‘evidence based medicine’ in combinatie met onze ervaring in de praktijk, ‘practice based medicine’.

Wanneer maak je een afspraak bij de fysiotherapeut?

Neem contact met ons op wanneer je fysieke (pijn)klachten ervaart. Samen beoordelen we jouw klachten en adviseren we je over de behandelmogelijkheden in een voor jou passend traject.

Onze fysiotherapiepraktijk werkt samen met voedingsdeskundigen, orthopeden en huisartsen in de buurt om bij mogelijke doorverwijzingen snel te kunnen handelen. We werken op deze manier multidisciplinair aan jouw herstel.

Fysiotherapie na operatie
Fysiotherapie na operatie

Wat voor klachten behandelen wij?

Fysiotherapie biedt uitkomst bij een scala aan klachten aan bijvoorbeeld de schouder, rug, knieën en enkels. Ook langdurige pijnklachten zijn met de juiste begeleiding en passend binnen het fysiotherapeutisch spectrum goed te behandelen. Zo hebben wij al veel patiënten met jarenlange rugklachten de regie teruggegeven over hun eigen lichaam.

Jouw Fysiotherapeut in de Houthavens & NDSM.

Je kunt bij ons terecht voor algehele fysiotherapie, maar ook voor revalidatie na een operatie, sportfysiotherapie ter preventie van- en voor de revalidatie van een sportblessure en sport performance met bijvoorbeeld hardloopanalyses.

Heb je vragen over onze werkwijze?

×